zangles alphen aan den rijn - zangcoaching

Zangles en coaching

Zangles

Op alle niveaus is het nemen van zangles mogelijk, doorgaans vanaf 15 jaar. De zanglessen worden individueel gegeven en afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de leerling.
Zo kunt u terecht als u meer uit uw stem wilt halen, stemproblemen heeft of toelating tot een muziekstudie wilt doen. De zanglessen worden gegeven in Alphen aan den Rijn.

Ervaringen van leerlingen

‘Ik heb voor het eerst van mijn leven zangles gevolgd als voorbereiding op een auditie voor een zangkoor. Lisette wist mij tot een niveau te brengen waar ik niet gedacht had uit te komen. Ik was ervan overtuigd dat ik een lage alt zou zijn, maar kan prima meedoen als mezzo-sopraan. Ik zing nu met gemak en plezier dankzij de zanglessen van Lisette Emmink’ – Adrie den Hertog, Alphen aan den Rijn.

Coaching

Door mijn jarenlange ervaring op het concertpodium kunt u, eventueel met uw begeleider, voor een optreden gecoacht worden. Ik heb ervaring met het zoeken naar nieuwe wegen en ken de intense vreugde om heerlijk vrij te kunnen zingen en te performen.
Voor meer informatie hoor ik graag zelf uw stem en verhaal aan de telefoon dus bel op 0172 491589.

Tegoedbon

Het komt regelmatig voor dat men zanglessen wil schenken in de vorm van een tegoedbon. U kunt een voorbeeld van zo’n tegoedbon bekijken door op onderstaande knop te drukken. Via telefonisch overleg te verkrijgen.